Система автоматичного регулювання температури в збірнику какао тертого при виготовлені шоколаду - Фрунза, Юрій Ігорович; Frunza, Yurii (ЦНТУ, 2025)
В роботі розглянута технологія виробництва шоколаду та визначені основні етапи виробництва. Проведений аналіз АСУТП виробництва шоколадної маси, визначені структура системи та основні її складові. Розроблена структурна схема системи регулювання температури в збірнику какао тертого, проаналізовані її елементи. The work considers the technology of chocolate production and identifies the main stages of production. The analysis of the control and process control system for chocolate mass production is carried out, the structure of the system and its main components are identified. The structural diagram of the temperature control system in the cocoa mass collection is developed, its elements are analyzed.
System of automatic temperature control in the cocoa mass collector for chocolate production
Keywords: система автоматичного регулювання; температура; какао; шоколад; automatic adjustment system; temperature; chocolate; cocoa