Процес інвестування у фондові цінності на первинному ринку - Скічко, М. О. (КНТУ, 2007)
Стаття присвячена дослідженню особливостей процесу інвестування у фондові цінності на первинному ринку. В роботі виділено задачі створення і розвитку фондового ринку, проаналізовано основні проблеми його становлення в Україні. The article is given devoted research of features of process of investing in the values of funds at the primary market. The tasks of creation and fund market development are selected in work, the basic problems of his becoming are analysed in Ukraine.
Keywords: фондовий ринок; фондові цінності; первинний ринок; цінні папери; система торгів; інвестор; андерайтинг