Переддипломна практика. Облік і аудит. Спеціаліст - Шалімова, Н. С.; Магопець, О. А.; Решетов, В. О. (КНТУ, 2015)
Методичні вказівки визначають загальні вимоги до проходження переддипломної практики, структури, обсягу й оформлення звітів з переддипломної практик відповідно до стандартів вищої освіти України.
Keywords: переддипломна практика; звіт з переддипломної практики; спеціаліст; облік і аудит