Дослідження та програмна реалізація системи стиснення та резервного дублювання даних - Огер, В. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах теорії надійності, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи стиснення та резервного дублювання даних. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерна інженерія; резервное дублювання; рекомендований рівень