Методика оцінки ефективності формування фінансових ресурсів підприємства та оптимізація їх структури - Руденко, М. І.; Rudenko, M. (КНТУ, 2010)
У статті розкрито основні методичні підходи до вирішення завдання оптимізації структури капіталу, висвітлено їх значення у фінансово-господарській діяльності підприємницьких структур. Досліджено механізм формування оптимальної структури джерел фінансування на підприємстві. Basic methodical approaches to the decision of a problem of optimization of structure of the capital and their value in financially economic activities of enterprise structures is reflected in the article. The mechanism of formation of optimum structure of sources of financing of the enterprise is probed.
Methods of the estimation to efficiency of the shaping financial resource enterprises and optimization of their structure
Keywords: фінансові ресурси; фінансовий леверидж; ефективність; структура капіталу; власний капітал; позикові кошти