Автоматизація контролю та управління якістю електроенергії - Плєшков, П. Г.; Зінзура, В. В.; Солдатенко, В. П.; Плєшков, С. П.; Гарасьова, Н. Ю. (СПД ФО Лисенко Я. С., 2026)
Підручник присвячено питанням забезпечення та оцінювання якості електричної енергії в сучасних електроенергетичних системах. Розглянуто фізичну природу показників якості, методи їх вимірювання, аналізу та нормування згідно з чинними стандартами, а також методи та технічні засоби покращення якості електроенергії. Підручник призначений для студентів електротехнічних спеціальностей, аспірантів та інженерів-практиків.
Keywords: електроенергія; якість електроенергії; показники якості електроенергії; контроль якості електроенергії