Ринковий механізм та хиби поведінки економічних суб’єктів у галузі будівництва - Яковенко, Р. В.; Зайченко, В. В.; Yakovenko, R.; Zaychenko, V. (Ексклюзив-Систем, 2019)
Проаналізовано сукупність процесів, що визначають стан первинного та вторинного ринків нерухомості як джерел повноцінного розвитку будівельної галузі Кіровоградської області. The complex of processes determining the state of primary and secondary real estate markets as sources of full-fledged development of the construction industry of the Kirovohrad region is analyzed.
Market mechanism and behavior defects of economic entities in the construction industry
Keywords: будівництво; нерухомість; ринок; капіталізована вартість; ринкова кон’юнктура; construction; real estate; market; capitalized value; market conditions