Контрастивний аналіз лексико-семантичної групи дієслів "знання" на рівні фразеологічної одиниці в українській, російській, німецькій та англійській мовах - Штомпель, Г. В. (КНТУ, 2009)
У статті аналізується дієслова лексико-семантичної групи “знання” на рівні фразеологічної одиниці в українській, російській, німецькій та англійській мовах за допомогою статистично-математичного та контрастивно-типологичного методів. The article under consideration deals with the phraseological-comparative analysis of the lexico-semantic group “knoledge” verbs in English, Ukrainian, Russian and German on the phraseological level. В статье анализируется глаголы лексико-семантической группы «знания» на уровне фразеологической единицы в уркаинском, русском, немецком и английском языках с помощью статистическо-математического и констрастивно-типологического методов.
Keywords: лексико-семантична група; фразеологічний; контрастивний; типологічний; компаративний