Ковальсько-штампувальне обладнання. Частина 1. Лабораторні роботи - Сіса, О. Ф. (ЦНТУ, 2019)
Наводяться лабораторні роботи щодо вивчення конструкцій ковальсько-штампувального обладнання, яке застосовується для реалізації процесів листового штампування, холодного і об’ємного штампування
Forging and stamping equipment. Part 1. laboratory work
Keywords: ковальсько-штампувальнe обладнання; кривошипний прес; кривошипний механізм преса; жорсткість кривошипного преса; прес подвійної дії; горизонтально-кувальна машина; кривошипні ножиці; холодно-висаджувальний автомат; листоштампувальний автомат