Моделювання ланцюга постачання в транспортно-логістичній системі - Аулін, В. В.; Великодний, Д. О.; Дьяченко, В. О.; Aulin, V.; Velykodnyi, D.; Diachenko, V. (Посвіт, 2019)
Визначено, що моделювання є ефективним інструментом для вирішення завдань аналізу та синтезу ланцюга поставок у транспортно-логістичній системі. Показано, що типи ресурсів у них - це мобільні об’єкти. It is determined that simulation is an effective tool for solving problems of analysis and synthesis of the supply chain in the transport and logistics system. It is shown that the types of resources in them are mobile objects.
Modeling of transport and logistics supply chain