Арестова, Л. М.Arestova, L.2016-03-042016-03-042009Арестова, Л. М. Моделювання факторних складових регіональної продовольчої безпеки / Л. М. Арестова // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2009. - Вип. 16, ч. 2. - С. 49-54.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/493У даній статті досліджено поняття й структуру продовольчої безпеки, представлено економіко- математичне моделювання продовольчої безпеки регіону, визначено фактори, що впливають на рівень виробничої безпеки, а також розроблена система показників оцінки продовольчої безпеки в умовах сталого розвитку галузі сільського господарства регіону. A concept and structure of food safety is investigational in this article, the economic-mathematical design of food safety of region is presented, factors are certain, that influence on production strength security, and also the system of indexes of food safety is developed in the conditions of steady development of industry of agriculture of region.otherрегіонпродовольча безпекаМоделювання факторних складових регіональної продовольчої безпекиModeling of factorial components of regional food safetyArticle