Дробарка зернових кормів - Амосов, В. В.; Мороз, С. М.; Поляков, М. М.; Карпенко, Ю. М. (ДП Український інститут промислової власності, 2008)
Дробарка зернових кормів містить корпус з завантажувальним та вивантажувальним патрубками, в якому встановлено дисковий ротор з закріпленими на ньому шарнірно на осі підвісу прямокутними молотками з отворами на поздовжній осі симетрії та циліндричне сито. Кожний отвір молотка з'єднано з його бічною гранню проріззю, ширина якої менше діаметра отвору, а на осі підвісу молотків виконано пази, ширина яких дорівнює товщині молотків. При цьому відстань між площинами паза не перевищує ширину прорізі на молотках, а відстань між їх осями вдовж осі підвісу дорівнює відстані між осями молотків.
Keywords: дробарка; ротор; молоток; отвір; прорізь; паз; вісь підвісу