Інформаційні системи управління підприємствами і організаціями - Ніколаєв, І. В.; Замуренко, Д. В.; Николаев, И. В.; Nikolaiev, I.; Zamurenko, D. (ЦНТУ, 2020)
Методичні вказівки містять структуру та програму навчальної дисципліни, завдання до самостійної роботи та рекомендовану літературу до кожної теми, перелік, порядок виконання та контрольні запитання до лабораторних робіт, тестові завдання для самоперевірки знань з інформаційних систем управління підприємствами та організаціями. Методические указания содержат структуру и программу учебной дисциплины, задания для самостоятельной работы и рекомендуемую литературу к каждой теме, перечень, порядок выполнения и контрольные вопросы к лабораторным работам, тестовые задания для самопроверки знаний по информационным системам управления предприятиями и организациями. The guideline contain the structure and program of the discipline, tasks for independent work and recommended literature for each topic, list, procedure and control questions for laboratory works, test tasks for self-assessment of knowledge on information systems for managing enterprises and organizations.
Информационные системы управления предприятиями и организациями
Information systems for managing enterprises and organizations
Keywords: інформаційні системи; виробничі системи; ERP; BAAN IV; збут; постачання; склади; планування; информационные системы; производственные системы; сбыт; снабжение; склады; планирование; information systems; manufacturing systems; distribution; supply; warehouses; scheduling