Пристрій для завантаження сипких матеріалів в клапанні мішки - Оришака, О. В.; Оришака, В. О.; Артюхов, А. М.; Кравцов, А. О.; Oryshaka, O.; Oryshaka, V.; Artiukhov, A.; Kravtsov, A.; Оришака, О. В.; Оришака, В. А.; Артюхов, А. Н.; Кравцов, А. А. (Український інститут промислової власності, 2010)
Винахід відноситься до фасувально-пакувального обладнання і може бути використаний в агропромисловості, будівельній, хімічній та інших галузях економіки, а також на підприємствах, які здійснюють фасування сипких матеріалів. A device for loading bulk materials into valve bags relates to packaging equipment and can be used in agro-industry, construction, chemical and other branches of economy, and also at the enterprises, which perform packaging bulk materials.
Device for loading bulk materials into valve bags