Метрологія і стандартизація - Пашинський, В. А. (ЦНТУ, 2021)
Викладені методики виконання індивідуальних завдань під час практичних занять. Тематика завдань зорієнтована на вибір засобів вимірювання для випробувань будівельних матеріалів, виробів і конструкцій, оцінювання точності вимірювань, знайомство з нормативними документами в галузі будівництва та набуття навичок їх використання.
Keywords: метрологія; стандартизація; будівництво; практичні заняття