Порівняльний аналіз типових та реальних добових графіків електричних навантажень промислових споживачів - Петрова, К. Г.; Petrova, К. (КНТУ, 2011)
Виконано порівняльний аналіз параметрів типових та реальних добових графіків електричних навантажень; виявлено принципову схожість та відмінності між ними, надано рекомендації щодо доцільності подальшого використання типових графіків навантажень в умовах сьогодення. Performed the comparative analysis parameters of typical daily schedules and actual electrical loads found fundamental similarities and differences, provided recommendations about the advisability of further use of typical schedules in today's conditions.
Comparative analysis of typical daily schedules and actual electrical loads industrial customers
Keywords: графік електричних навантажень; показники режиму електроспоживання; морфометричні параметри