Дослідження властивостей рослинної біомаси з метою створення твердого біопалива - Краснюк, О. Ю; Медведєва, О. В. (Лисенко В. Ф., 2015)
В публікації розкривається питання необхідності створення аналогів традиційного палива для України та розглядаються найбільш перспективні шляхи по створенню біопалива із рослинної сировини. Наводяться результати досліджень по виготовленню твердого палива із різної рослинної сировини.
Keywords: біопаливо; альтернативна енергія