Вплив відбивача зайвого насіння на якість виконання посіву - Амосов, В. В.; Косінов, М. М.; Осипов, І. М. (КНТУ, 2009)
Теоретично та експериментально визначено вплив геометричних параметрів відбивача зайвого насіння вакуумного пневмомеханічного висівного апарата на рівномірність розподілу насінин по довжині рядка. Influence of geometrical parameters of the reflector of superfluous seed vacuum pneumomechanical sowing seedmeter on evenness of distributing of seeds on length of row is theoretically and experimentally definite.
Keywords: вакуумний пневмомеханічний висівний апарат; відбивач зайвого насіння; рівномірність розподілу насінин