Формування логістичних проєктно-орієнтованих кластерів у регіональних ланцюгах постачань агропродукції - Аулін, В. В.; Голуб, Д. В.; Гриньків, А. В.; Лисенко, С. В.; Aulin V.; Holub, D.; Hrynkiv, A.; Lysenko S. (ЦНТУ, 2024)
Розглянуто поняття логістичного проєктно-орієнтованого кластеру, як ефективної регіональної економічної одиниці, яка дає змогу вирішувати проблеми регіону. Виділено переваги такого виду кластерів та запропоновано його адаптацію в структуру економіки Кіровоградської області. The concept of a logistics project-oriented cluster, as an effective regional economic unit, which makes it possible to solve the problems of the region, is considered. The advantages of this type of clusters are highlighted and its adaptation into the structure of the economy of Kirovohrad region is proposed.
Formation of Logistic Project-Oriented Clusters in Regional Supply Chains of Agricultural Products
Keywords: логістичний проєктно-орієнтований кластер; адаптація; регіональна система; логістичні ланцюги; агропродукція; logistics project-oriented cluster; adaptation; regional system; logistics chains; agricultural production