Податкове планування та мінімізація податкових ризиків. Практичні заняття - Лисенко, А. М. (ЦНТУ, 2023)
Методичні вказівки визначають перелік завдань, плани практичних занять з дисципліни "Податкове планування та мінімізація податкових ризиків" з детальним висвітленням питань, задач та практичних ситуацій, які повинні розглядатися, з критеріями оцінювання.
Keywords: податкове планування; мінімізація податкових ризиків; методи податкового планування; стратегічне податкове планування; поточне податкове планування; податкове навантаження; ефективність податкового планування; суб'єкти господарювання; податкові надходження; Державна податкова служба України