Багатоопераційний верстат - Пестунов, В. М.; Стеценко, О. С.; Кириченко, А. М.; Pestunov, V.; Stetsenko, O.; Kyrychenko, A. (ДП “Український інститут промислової власності”, 2007)
Корисна модель відноситься до галузі машинобудування і, зокрема, до металорізальних верстатів з ЧПУ (числовим програмним управлінням).
MultiCENTER
Многооперационный станок