Розвиток технологій управління персоналом на вітчизняних підприємствах - Сочинська-Сибірцева, І. М.; Sochiskaya-Sibirtceva, І. (КНТУ, 2012)
Розглянуто сутність поняття «технологія управління персоналом», описано основні характеристики технологій управління, відокремлено складові елементи технології в умовах діяльності вітчизняних підприємств та визначено конкретні інструменти впровадження ефективних технологій управління персоналом. Considered the essence of the concept of "technology of personnel management", explains the basic characteristics of management technologies, are constituent elements of technology in the context of domestic enterprises and set specific instruments introduce effective technologies of personnel management.
Development of personnel management technologies in home enterprises
Keywords: технологія управління; управління персоналом; інструменти технології управління персоналом