Комп'ютерно-інтегрована технологія процесу виробництва будівельних блоків на основі інтелектуальної системи підтримки прийняття рішень - Петренко, Дар'я Павлівна; Petrenko, Daria (ЦНТУ, 2025)
Магістерська робота присвячена дослідженню процесів структуроутворення керамічних дисперсних систем у виробництві напівфабрикатів будівельних блоків та розробленню інтелектуальних методів моделювання для підтримки прийняття рішень у технологічних процесах із високим рівнем невизначеності. The master's thesis is devoted to the study of the processes of structure formation of ceramic disperse systems in the production of semi-finished building block products and the development of intelligent modeling methods to support decision-making in technological processes with a high level of uncertainty.
Computer-integrated technology of the building block production process based on an intelligent decision support system
Keywords: комп'ютерно-інтегрована технологія; виробництво блоків; computer-integrated technology; production of blocks