Внутрішній аудит банківських установ - Рудницький, В. С.; Бунда, О. М. (КНТУ, 2007)
Розглядаються теоретичні і практичні проблеми пов’язані із системою контролю діяльності банківських установ. Охарактеризовано внутрішній аудит в банку і взаємодію між інспекторами банківського нагляду, внутрішніми і зовнішніми аудиторами. The theoretical and practical problems concerned with control system in banks are described. Consideration is given to the internal auditing in banks and the supervisor's relationship with internal and external auditors.
Keywords: система контролю; внутрішній аудит; зовнішній аудит; пруденційний нагляд; банківська установа