Стратегічний менеджмент та маркетинг в готельно-ресторанному бізнесі. Самостійна робота - Гуцалюк, О. М. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації до підготовки на практичні заняття з дисципліни «Стратегічний менеджмент та маркетинг в готельно-ресторанному бізнесі» і до виконання самостійної роботи містять теми, плани практичних занять, перелік рекомендованої літератури. Сформульовані види самостійної й індивідуальної роботи, дозволяють здобувачу вищої освіти краще опанувати матеріал і розкрити свій власний потенціал. Наведенні тестові завдання допоможуть здобувачу перевірити рівень засвоєння теоретичного матеріалу.
Keywords: стратегічний менеджмент; маркетинг; готельно-ресторанний бізнес