Структура капіталу підприємства та напрями її оптимізації - Іщенко, Н. А. (Технодрук, 2009)
У статті досліджено проблеми управління структурою капіталу підприємства. Розглянуто методи оптимізації структури капіталу. Обгрунтовано напрями формування оптимальної структури капіталу підприємства.
Keywords: капітал підприємства; структура капіталу; методи оптимізації структури капіталу