Методичні вказівки для поточного тестового контролю знань студентів з вивчення дисципліни «Гідравліка, гідро та пневмоприводи» - Руденко, Т. В.; Кулєшков, Ю. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні вказівки призначені для виконання тестових завдань при підготовці до поточного контролю знань здобувачів спеціальності J8 Автомобільний транспорт.