Функціонування інноваційно-інтегрованих структур: проблеми та перспективи - Селіщева, Є. В. (РВЛ ЦНТУ, 2019)
Основною метою функціонування будь-яких підприємств (господарств) є забезпечення фінансової стабільності, а вищі учбові заклади є унікальною організаційною структурою, яка об'єднує діяльність щодо створення нового знання.
Keywords: інноваційно-інтегрованні структури; об`єднання; кооперація; вищі учбові заклади