Робочий простір п’ятикоординатного верстата з паралельною структурою - Пономаренко, О. В.; Ponomarenko, O. (КНТУ, 2011)
Розроблено алгоритм та програма у середовищі Mathcad для графічної побудови робочого простору та визначення п’ятикоординатного верстата з паралельною структурою об'єму. An algorithm is developed and the program is developed in Mathcad for the graphic construction of workspace and determination of his volume.
Workspace of five-axis parallel manipulator
Keywords: паралельна кінематика; пентапод; робочий простір