ООП та методика проектування регламенту технологічного процесу - Криськов, О. Д.; Щербина, К. К.; Kriskov, О.; ShCherbina, К. (КНТУ, 2009)
В статті викладено підвалини алгоритму проектування САПР регламенту технологічного процесу для обробки деталей на металорізальних верстатах на основі об’єктно-орієнтованого програмування та поточної техніко-економічної оцінки технологічних рішень на різних етапах проектування. Формування структури операції і призначення режимів різання виконується при допомозі функціональних програмованих елементарних технологічних модулів. Запропонований підхід направлено на пошук оптимальних з точки зору економіки технологічних рішень. In article bases of algorithm of designing САПР of the rales of technological process of processing of details on metal-cutting machine tools are stated on the basis of object-oriented programming. The estimation of technological decisions at different design stages is provided current technical and economic. Formation of structure of operation and purpose of modes of cutting is carried out with the help of specially developed functional programmed elementary technological modules. The offered approach is directed on search optimum from the economic point of view of technological decisions.
OOP and a technique of designing of the rules of technological process
Keywords: регламент технологічного процесу; техніко-економічна оцінка; технологічне рішення