Дослідження та програмна реалізація системи віддаленого контролю на основі технології Intel ME - Кузьмін, Кирил Костянтинович; Kuzmin, Kyryl (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи віддаленого контролю на основі технології Intel ME. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи віддаленого контролю на основі технології Intel ME. Об’єктом дослідження є процес віддаленого контролю на основі технології Intel ME. Предметом дослідження є методи віддаленого контролю на основі технології Intel ME. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a remote control system based on Intel ME technology. The purpose of the development is the research and software implementation of a remote control system based on Intel ME technology. The object of the research is the process of remote control based on Intel ME technology. The subject of the research is remote control methods based on Intel ME technology.
Research and software implementation of a remote control system based on Intel ME technology
Keywords: комп’ютерна інженерія; віддаленого контролю; Intel ME; computer engineering; remote control