Видавнича рецензія на мемуарну книгу Антоніни Корінь "Ми є. Були і будем ми!" - Царук, А. П. (My University, 2021)
До різножанрової письменницької діяльності Антоніни Корінь долучається опанування жанру мемуарної прози. У книжці споминів "Ми є. Були і будем ми!" зібрано теплі роздуми про літературних учителів періоду харківського навчання та про колег-земляків із Кропивниччини. К разножанровой писательской деятельности Антонины Коринь присоединился жанр мемуарной прозы. В книге "Мы есть. Были и будем мы!" собраны теплые размышления о литературных учителях периода учебы в Харькове и о коллегах-земляках Кропивницкого края.
Keywords: Антоніна Корінь; мемуарна проза; спомини; Валерій Гончаренко; Віктор Погрібний; Володимир Базилевський; Віктор Близнець; Світлана Барабаш; Володимир Бровченко; Леонід Куценко; Яр Славутич