Дипломатичний протокол та діловий етикет - Миценко, В. І. (ЦНТУ, 2018)
Метою вивчення даної дисципліни є набуття студентами комплексних знань про найважливіші теоретичні і практичні аспекти етики підприємництва, економічного та ділового етикету, підготовка спеціалістів високого професійного та культурного рівня, які здатні надати ринковим відносинам цивілізований характер.
Keywords: дипломатичний протокол; діловий етикет; міжнародні економічні відносини