Модернізація системи стабілізації температури теплоносія в камері ескімогенератора - Глушак, Микита Андрійович; Glushak, Mykyta (ЦНТУ, 2025)
Мета магістерської роботи полягає в автоматизації процесу регулювання температури теплоносія в камері ескімогенератора ОГЕ. Це досягається шляхом розробки системи стабілізації температури теплоносія в зазначеній камері, що сприятиме підвищенню продуктивності обладнання та отриманню якіснішого продукту шляхом виключення ручного регулювання деяких параметрів роботи агрегатів. Під час виконання проекту використовувалися матеріали, що стосуються устаткування та технологічних процесів, реалізованих на ВАТ "Ласка". The purpose of the master's thesis is to automate the process of regulating the temperature of the coolant in the chamber of the OGE ice cream generator. During the project, materials related to the equipment and technological processes implemented at OJSC "Laska" were used.
Modernisation of the system for stabilising the temperature of the coolant in the chamber of an ice cream generator
Keywords: система стабілізації температури; камера ескімогенератора; автоматизація; temperature stabilization system; eskimo generator camera; automation