Проблематика факторингу в Україні - Горчинський, О. С.; Кравченко, В. П.; Kravchenko, V. (ЦНТУ, 2024)
Наводиться проблематика факторингу в Україні.
Keywords: банківський менеджмент; фінансовий менеджмент; фінансові послуги