Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки. Випуск 14 - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2025)
Науковий збірник зберігається в загальнодержавній реферативній базі даних «Україника наукова» Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського та представлено у міжнародних наукометричних базах даних, пошукових інформаційно-аналітичних системах, репозитаріях (електронних архівах).Автори опублікованих матеріалів несуть відповідальність за підбір і точність наведених фактів, цитат, даних, власних імен та інших відомостей, а також за те, що матеріали не містять даних, які не підлягають відкритій публікації. Редакція може приймати рішення про публікацію статті в порядку обговорення, не поділяючи точки зору автора.
Central Ukrainian Scientific Bulletin. Economic Sciences
Keywords: науковий збірник; економічні науки; наукові дослідження