Медико-демографічні аспекти збереження та розвитку трудового потенціалу Кіровоградської області - Рубан, В. М.; Пустовіт, М. В.; Ruban, V.; Pustovit, M. (КНТУ, 2010)
Висвітлено окремі результати дослідження стану трудового потенціалу Кіровоградської області. Визначено існуючі проблеми у збереженні та розвитку трудового потенціалу області. Розроблено рекомендації щодо збереження та розвитку трудового потенціалу Кіровоградської області. The separate results of research of the state of labour potential of the Kirovohrad region are reflected. Certainly existent problems are in a maintainance and development of labour potential of region. Recommendations are developed in relation to a maintainance and development of labour potential of the Kirovohrad region.
Mediko-demographic aspects of maintainance and development of labour potential of the Kirovograd region
Keywords: трудовий потенціал; медико-демографічні аспекти; природний приріст населення; кількість наявного населення; постійне населення; народжуваність; смертність; захворюваність; збереження та розвиток трудового потенціалу