Збалансованість національної економічної системи - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Тусовка, 2020)
У статті розглянуто традиційні національно-економічні пропорції та ментально-психологічні співвідношення The article deals with traditional national-economic proportions and mental-psychological interrelations
Balance of the national economic system
Keywords: пропорції національної самосвідомості; пропорції національно-економічного мислення; пропорції виробничої структури національного продукту; the proportions of national consciousness; the proportion of national-economic thinking; the proportion of the production structure of the national product