Приватизація та націоналізація в контексті сучасної фінансово – економічної кризи - Зимовець, В. В.; Кошик, О. М.; Легінькова, Н. І.; Фабрика, І. В.; Zymovets, V.; Kochik, А.; Leginkova, N.; Fabrika, І. (КНТУ, 2012)
У статті проаналізовані причини та шляхи подолання сучасної світової фінансово-економічної кризи, зокрема, її негативного впливу на економічну ситуацію в Україні. Особлива увага приділена проблемам приватизації та націоналізації в контексті подолання кризи та мінімізації її наслідків. The article analyzes the causes and ways to overcome current global financial crisis, particularly its impact on the economic situation in Ukraine. Particular attention is paid to the problems of privatization and nationalization in the context of the crisis and minimize its consequences.
Privatization and nationalization in the context of modern financial - economic crisis
Keywords: фінансова криза; приватизація; націоналізація; реприватизація; державна власність