Резерви економічного зростання та інноваційного розвитку підприємств регіону - (:unkn) unknown (КНТУ, 2012)
У збірнику опубліковано тези доповідей молодих вчених, аспірантів та студентів економічних спеціальностей на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Резерви економічного зростання та інноваційного розвитку підприємств регіону». Публікації відображають результати науково-дослідної роботи; присвячені розгляду різноманітних проблем економічної діяльності підприємств, визначенню соціально-економічних резервів підвищення їх конкурентоспроможності.
Keywords: економічна діяльность підприємств; конкурентоспроможність; соціальна відповідальність бізнесу; ринок праці; науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів; тези доповідей