Економічна теорія. Опорний конспект лекцій - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (КНТУ, 2016)
Посібник містить короткий курс економічної теорії та загальні основи економічних знань. A manual contains the short course of economics and general bases of economic knowledge.
Economics
Keywords: економічна теорія; потреби; ресурси; ринок; попит; пропозиція; economics; needs; resources; market; demand; supply