Концептуальні основи безпеки підприємницької діяльності на малих підприємствах - Мезенцева, О. М. (КНТУ, 2007)
В статті розглянуто основні засади розробки концептуальних основ безпеки підприємницької діяльності. In the article basic positions of development of conceptual bases of safety of entrepreneurial activity are considered.
Keywords: малі підприємства; безпека підприємницької діяльності (БПД); функціональні складові; концептуальні основи; об’єкти; суб’єкти БПД