Проблеми й перспективи розвитку фондових бірж в Україні - Котенко, Т. М.; Kotenko, T. (КНТУ, 2010)
Стаття присвячена проблемам розвитку бірж та їх технічного забезпечення діяльності, розвитку первинного розміщення акцій регіональних підприємств на світових фондових біржах. The article is about the problems of stock exchange development and tecynical support, initial public offering development of regional enterprises at world stock exchange.
Problems and prospects of stock exchange development in Ukraine
Keywords: біржова діяльність; фондовий ринок регіону; автоматизація фондових бірж; первинне розміщення акцій