Поведінкові фінанси: закономірності прийняття рішень фінансового характеру - Петренко, Л. М. (Ексклюзив-Систем, 2021)
Теза доповіді ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінансово-кредитний механізм розвитку економіки та соціальної сфери».
Keywords: поведінкові фінанси; концепції поведінкових фінансів; фінансовий ринок