Особливості управління підприємницькою діяльністю в сфері охорони об'єктів майна - Ходаков, Євген Віталійович; Khodakov, Yevhen (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в дослідженні особливостей управління підприємницькою діяльністю в сфері охорони об'єктів та майна та розробка рекомендацій щодо вдосконалення управлінських стратегій зазначеної сфери. The aim of this qualification work is to study the specifics of managing entrepreneurial activities in the field of object and property security and to develop recommendations for improving management strategies in this area.
Pecularities of management of entrepreneurial activities in the sphere of protection of property objects
Keywords: управлінні охоронною діяльністю; підприємництво; аналіз управління; security activity management; entrepreneurship; management analysis