Ґрунтознавство з основами геології. Самостійні та контрольні роботи - Трикіна, Н. М. (ЦНТУ, 2022)
У матеріалах подана програма навчальної дисципліни “Ґрунтознавство з основами геології” із зазначенням структури навчальної дисципліни, орієнтовним переліком тем лабораторних робіт, тем самостійної роботи студента та питань для контрольної роботи із зазначенням вимог до її оформлення. Також наведені орієнтовні тестові питання для самоконтролю знань. Окремим розділом надано пояснення щодо змісту, виконання, захисту та вимог щодо оформлення курсової роботи.
Soil science with the basics of geology
Keywords: ґрунтознавство; курсова робота; самостійна робота; контрольна робота