Дослідження та програмна реалізація системи реалізації інструментальних засобів організації пакетів прикладних програм - Краєвський, М. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах інженерії програмного забезпечення, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи реалізації інструментальних засобів організації пакетів прикладних програм. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерні науки; пакувальна команда; тонкий клієнт