Дослідження та програмна реалізація системи дедуплікації в інфраструктурі резервного копіювання - Кривда, Олексій Сергійович; Kryvda, Oleksii (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи дедуплікації в інфраструктурі резервного копіювання. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи дедуплікації в інфраструктурі резервного копіювання. Об’єктом дослідження є процес дедуплікації в інфраструктурі резервного копіювання. Предметом дослідження є методи дедуплікації в інфраструктурі резервного копіювання. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a deduplication system in a backup infrastructure. The purpose of the development is the research and software implementation of a deduplication system in a backup infrastructure. The object of the research is the deduplication process in a backup infrastructure. The subject of the research is deduplication methods in a backup infrastructure.
Research and software implementation of a deduplication system in a backup infrastructure
Keywords: комп’ютерна інженерія; дедуплікація; резервне копіювання; computer engineering; deduplication; backup