Конструювання і розрахунок галтувального барабана безперервної дії моделі Н26-4Л - Шевченко, Євген Валерійович; Shevchenko, Yevhen (ЦНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти на тему: “Конструювання і розрахунок галтувального барабана безперервної дії моделі Н26-4Л” складається із чотирьох розділів. В першому і другому розділах розглянуті питання очищення виливків і конструкції машин, зокрема галтувальних і дробометних барабанів. Третій розділ присвячено конструювання галтувального барабану. В четвертому розділі виконані проектні розрахунки для барабана моделі Н26-4Л. The qualification work at the first (bachelor's) level of higher education on the topic: "Design and calculation of a continuous-action tumbling drum model N26-4L" consists of four sections. The first and second chapters examine the issues of cleaning castings and the design of machines, in particular, tumbling and shot-blasting drums. The third section is devoted to the design of the tumbling drum. In the fourth section, design calculations are made for the drum model H26-4L.
Design and calculation of a continuous-action tumbling drum model N26-4L
Keywords: барабан; диск приводний; диск холостий; муфта; screw conveyor; clay; screw; drive