Гендерне питання в Україні - Тарасюк, О. Ю.; Макаренко, С. С. (КНТУ, 2010)
Метою статті є впровадження гендерних аспектів у формуванні законодавства України. Це є питанням соціальної справедливості, вирішення якого необхідне для забезпечення рівноправного та стійкого людського розвитку шляхом застосування найбільш результативних і ефективних методів державного втручання.
Keywords: гендерна рівність; соціальна рівність; дискримінація; державна політика